Paid Surveys at home – tjäna pengar på betalda undersökningar

En många gånger ifrågasatt och betvivlad metod för att tjäna pengar på nätet är Paid Surveys, eller som det heter på svenska betalda undersökningar. Denna typ av verksamhet går ut på att man som användare fyller i och besvarar undersökningar som företag sammanställt i utbyte mot betalning. Vanligen tjänar man mellan 5-30$ per färdigställd undersökning, men i vissa fall kan betalningen vara än större. Med tanke på att en enkät i snitt tar mellan 10-40 minuter, går det i vissa fall att klara av att fylla i flera undersökningar på en timme, vilket kan driva upp timlönen betydligt.

Förarbete och registrering

Innan du kan sätta igång och börja tjäna pengar på betalda undersökningar krävs ett visst förarbete. En komplicerande omständighet med de företag som erbjuder paid surveys är att de är utspridda lite var stans och företag inom denna bransch har en tendens att stänga ner och nya att ploppa upp.

Det är inte heller helt utan grund som en viss misstänksamhet byggts upp gentemot denna typ av marknadsundersökningar, som inom alla områden finns det oseriösa aktörer som svärtar ner hela branschen. Det är därför lätt att känna att det inte är värt mödan att försöka leta upp de guldkorn som faktiskt finns och skall man göra detta helt på egenhand kan det kännas fullständigt tröstlöst.

Turligt nog så finns det genvägar som underlättar ”förarbetet” bokstavligt talat tusenfallt. Det finns nämligen reda de som sammanställt databaser över var man hittar fungerande betalda undersökningarna. Genom att ta del av denna typ av databas ges du omedelbart tillgång till 100-tals olika undersökningar. Det enda som nu återstår att göra är att registrera sig till de olika enskilda sidorna.

Kom igång och besvara de hemskickade Paid Surveys

 

När du väl slutfört registreringarna genom de olika sidorna, kommer du automatiskt fortlöpande få olika Paid Surveys hemskickade till dig. Nu börjar det roliga. Du kommer märka att det går ganska snabbt till dess att du tjänat dina första pengar och det är alltid både motiverande, stimulerande och minst sagt välförtjänt. Nu är det bara att fortsätta ditt jobb online och besvara ytterligare undersökningar. När du tjänat in så mycket pengar att du uppnått den minsta gränsen för utbetalning, kommer du i regel få dina pengar utbetalda nästkommande månad, förutsatt att du fyllt i alla dina uppgifter korrekt (dubbelkolla alltid detta!).

Se till att du ständigt har tillgång till nya undersökningar

Det är inte helt lätt att snabbt tjäna några större summor på betalda undersökningar. Den som hävdar det ljuger. Framförallt kommer du inledningsvis märka att det inte dimper ner tillräckligt många undersökningar för att det skall vara möjligt att tjäna några större summor på denna verksamhet.

Av detta skäl är det viktigt att du ser till att anmäla dig till ett stort antal sidor omgående. Orkar, vill eller kan du inte svara på alla de undersökningar som hamnar i din mailbox, spelar det mindre roll. Det är alltid bättre att ha valmöjligheten att kunna svara på fler, eller hur?

För- och nackdelar med betalda undersökningar

Ett par uppenbara fördelar med betalda undersökningar framför att exempelvis arbete som affiliate och andra metoder för att traditionella tjäna pengar på nätet är att:

  • Det inte krävs några särskilda förkunskaper (vem som helst kan delta).
  • Du behöver inte agera försäljare och bekymra dig över att folk köper din vara eller de varor du marknadsför.
  • Du kan själv bestämma om och i så fall när och var du vill svar besvara undersökningarna.
  • Lättförtjänta pengar på så sätt att du kan utföra arbetet samtidigt som du lyssnar på musik i favoritfåtöljen.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *