Billiga webbhotell för företag och privatpersoner

Intresserad av att sätta upp en verksamhet eller driva en webbplats på internet? Här hittar du som företagare eller privatperson alla den nödvändiga information om val av webbhotell, som behövs för att kunna starta upp en webbsida, e-butik eller blogg från grunden.

WebbhotellErbjudandePrisRecension
WebbhotellErbjudandePrisRecension
WebbdoLagring: 600 - 5000MB Trafikmängd:1,5 - 55GB Pris: 9 - 69 kr/månadMöjlighet till obegränsat antal domäner och obegränsat antal databaser. cPanels användarvänliga kontrollpanel med CloudLinux som operativsystem. Webbdo är en nygammal bekantskap. Webbhotellet sticker ut genom att erbjuda höghastighets- hostning till billiga priser.
CitynetworkLagring: 250GB Trafikmängd: 5000GB Pris: 74 kr/månad Obegränsat antal domäner! 60 dagar öppet köp SverigebaseratCitynetwork är ett av de bästa webbhotellen på marknaden. Bra lagringskapacitet och obegränsat antal domäner, till riktigt bra pris.
SurftownLagring: 10GB Trafikmängd: 30GB Pris: 36 kr/månad 30 dagar öppet köp 10 huvuddomäner Hemsideprogram Oneclick installation av bla. WordpressDanska Surftown är ett ypperligt val för dig som vill betala lite och få mycket! Här hittar du ett tvättäkta webbhotell för "den lille peng".
BineroLagring: 100GB Trafikmängd: 2000GB Pris: 69 kr/månad Obegränsat antal domäner! 45 dagar öppet köp Företag med bas i Sverige Bra och tryggt webbhotell, som levererat bra service under många år. Lämpar sig väl för både privatpersoner och företag.

Att välja webbhotell

Som privatperson och som företagare finns det ett stort antal webbhotell att välja mellan. De olika webbhotell företagen erbjuder har olika fördelar, somliga är billiga andra är något dyrare men erbjuder exempelvis bra support och obegränsad trafik och lagring. När du väljer webbhotell för första gången bör du fundera över dessa fem punkter:

  • Hur mycket trafik kommer mina webbplatser uppskattningsvis att ha dagligen.
  • Kommer mina webbplaster kräva en server med mycket lagringskapacitet?
  • Hur många domäner behöver jag?
  • Hur viktigt är en väl fungerande support?
  • Hur viktigt är det att webbhotellet har en enkel kontrollpanel, som gör det lätt att skapa och underhålla webbplasten?

 
Jämför flera svenska webbleverantörer & hitta prisvärda webbhotell
 
Givetvis är det inte helt lätt att svara på alla dessa frågor utan tidigare erfarenhet, men genom att själv fundera över vad du värdesätter hos ett webbhotell, är du väl förberedd när det väl är dags att välj en webhosting som passar dig och dina behov.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *