Caliber Bingo

21 jun

På spelsidan Caliber Bingo tas bingospelandet till nya nivåer
Älskar du bingo och är sugen på att spela online, då är Caliber Bingo en utmärkt plats att börja din resa. Bingosajten erbjuder allt du som spelare kan drömma om. Ett rikt och bra urval av olika spel och flera användbara funktioner, jackpots, höga bonusar, trevliga kampanjer och kundservice under dygnets alla timmar.

Caliber Bingo är en spännande bingohall med utvalda kampanjer för svenska spelare. De satsar hårt på att marknadsföra sig på den skandinaviska marknaden och kanske har du rent av lagt märke till deras reklam. Precis som andra spelrum på internet finns det en myriad av olika spännande spelvarianter att välja mellan hos Caliber Bingo, vilket gör det både spännande och skoj att spela genom webbplatsen.
Medlemmar på sidan Caliber Bingo delges kundservice på svenska och supporten är god. Hemsidans design känns kanske inte så lockande, men programmet är fullständigt fantastiskt. Programvaran har utvecklats av mjukvaruföretag Parlay. Det är lätt att registrera sig och du är snabbt igång med att spela med andra på nätet. Spelupplevelsen är verkligen god och det gäller även chatten där det är svårt att inte ha trevligt! Du kan göra direktinsättningar med Visa-kort.

Just nu erbjuder Caliber Bingo dig som ny spelare ett förmånligt bonuserbjudande. Först och främst får du 50 kronor helt gratis att spela för! Därutöver kan du få hela 200% i bonus på din första insättning till denna bingosida.

Bingohallen är licensierad till Gibraltar och följer därför EU: s strikt lagstiftning för säkert, etiskt och ansvarsfullt spelande. Caliber Bingo erbjuder mängder att spännande spel dagligen, se till att bli en del av framtidens bingorum du också!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *