Domänrea 10 kr per domän!

3 apr

För den som missat supererbjudandet hos Citynetwork, vill jag passa på och tipsa om att det pågår en domänrea där man har möjlighet köpa domännamn med ändelsen .nu för ynka 10kr/st. Det är med andra ord ett fint tillfälle att spara pengar. Visserligen kostar en domän inte särskilt mycket att köpa i vanliga fall heller, men det är ju inte fel att passa på och tjäna pengar när domäner säljs på till reapris!

Anledning till varför Citynetwork väljer att “bjuda” sina kunder på domänrea, är att bolaget fyller 10år detta år. Det är först till kvarn som gäller, men än så länge är det relativt lugnt eftersom det är hela 4000 domäner som reas ut. Citynetwork är min favorit bland webbhotell dels eftersom de är billiga men också för att de du, till skillnad från exempelvis Surftown, får ha så många domännamn du vill kopplat ditt ditt konto. Dessutom har webbhotellet fungerat mer eller mindre klanderfritt sedan jag flyttade in, med bland annat denna sida. Om du går i tankar på att välja webbhotell kan jag därför inte annat än rekommendera Citynetwork.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

One Reply to “Domänrea 10 kr per domän!”

  1. Helt ok men en gräns på 5000gig/månaden? Nej tack. Risken att man kommer upp i den är ganska minimal kanske men med 250 gig utrymme så finns det ju en risk att de filer man erbjuder laddas ner tillräckligt många gg för att nå gränsen.

    Annars verkar den bra utöver just gränsen (som dessutom är sammanlagt för upp och nerladdning).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *