Fiverr och 50lappen = Enkla och snabba extrapengar!

8 mar

Många letar bra och seriösa sätt att tjäna pengar snabbt på, i regel brukar snabbhet inte direkt gå hand i hand med seriositet, men det finns undantag. Om du är kunnig och duktig inom något område som programmering, design, sökmotoroptimering, marknadsföring, artikelskrivning, videohantering, länk-bygge, you name it! Då kan du med högsta sannolikhet tjäna ett par extra hundralappar på den amerikanska sidan fiverr.com eller på den svenska motsvarigheten 50lappen.se.

De båda tjänsterna fungerar som så att du lägga ut en annons om vad du är villiga att erbjuda för 5$ alternativt 50 SEK, sedan kan intressenter kontakta dig och göra beställningar direkt via dessa hemsidor. Eftersom 50lappen.se är relativt nystartad och Sverige är en förhållandevis liten marknad är det lite svårare att få beställningar via denna sida jämfört med originalet Fiverr där det finns personer som tjänar bra med extra pengar på att sälja sin tjänster online.

Spara tid och pengar med Fiverr.com och 50lappen.se!

Det är inte bara försäljare som tjänar på att använda sig av det tjänster Fiverr och 50lappen har att erbjuda. Om du arbetar online och vill spara både tid och pengar, är Fiverr och den svenska varianten den perfekta marknadsplatsen att börja leta efter billiga tjänster. Jag har ännu inte haft möjlighet att själv prova på Fiverr eller 50lappen som vare sig försäljare eller köpare, men kommer definitivt att göra det inom en mycket snar framtid och jag lovar att uppdatera er alla om min personliga upplevelse av sajterna vid ett senare tillfälle.

Om du har egen erfarenhet av någon av dessa sidor, berätta då gärna om dessa här!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Replies to “Fiverr och 50lappen = Enkla och snabba extrapengar!

 1. Har både provat Fiverr och 50lappen, både som säljare och köpare. Jag älskar konceptet. Att sälja tjänster via Internet är ju helt klart framtiden.

 2. Håller med dig! Allt pekar på att handeln med tjänster på internet, kommer bli allt mer omfattande och betydelsefull de kommande åren.

 3. Har tack vare din blogg provat den svenska varianten, 50lappen.se.
  Har sålt länkar på min blogg och photoshopredigering. Har fått några köp så det känns riktigt roligt!

  Får tacka för tipset!

  • Hallå Jonna!
   Verkligen kul att höra att du fått in lite extrapengar i kassan, lite tack vare denna sida. Hoppas att köpen fortsätter att trilla in för dig!
   /Fredrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *