Kostnadsfria bloggar med möjlighet att tjäna pengar

12 nov

Många lockas av möjligheten att tjäna pengar genom bloggande och med all rätt. Idag finns det ett antal individer både utomlands och i Sverige som lever enkom på sin bloggar. Vem har inte hört om Isabella Löwengrip AKA Blondinbella? Hon är förmodligen den person som öppnat upp allmänhetens ögon för möjligheterna att arbeta hemma och tjäna ansenliga summor pengar online.

Att driva en lönsam blogg är enklare än många tror, det finns flera olika sätt att tjäna pengar på din blogg, exempelvis är det relativt lätt att lyckas som affiliate om man bara följer och implementerar ett antal enkla steg.
Du måste inte ens ha ett eget domännamn eller betala för ett webbhotell, det finns faktiskt ett antal gratisbloggar som tillåter dig att lägga till annonser på din sajt.

Gratis bloggarna som hjälper dig tjäna pengar

Blogspot.com
Blogspot är en av världens största bloggnätverk. Företaget bakom denna gratistjänst är internetledande Google. Den som använder blogspot.com för att blogga kan enkelt integrera Adsense annonser i både inlägg och menyer, varje gång en besökare sedan klickar på en annons tjäna du en viss summa pengar.

Blogg.se
Webbplatsen blogg.se är en mycket omtyckt och uppskattad bloggportal i Sverige. Här kan du som arbetar med affiliateverksamhet annonsera olika varor och produkter.

Svenskablogg.se
Svenskablogg.se (numera nedlagd) är en bra svensksida för dig som både vill börja blogga och samtidigt tjäna pengar med exempelvis Adsense på din blogg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Replies to “Kostnadsfria bloggar med möjlighet att tjäna pengar

  1. Visst kan det vara lätt att starta upp en blogg och tjäna pengar. Vem som helst kan göra detta idag. Problemet är bara att efter 2-3 veckor tröttnar många bara för att man “tjäna för lite pengar på bloggen”.

    Detta tänket är helt fel. Jag talar för mig själv nu, men det tog ungefär 3-4 månader innan jag tjänade hyfsade summor istället för kaffepengar på min blogg. Har man disciplin och tålamod kan man gå långt. Utan dessa egenskaper är det nästintill lönlöst att börja blogga…

    • Det har du helt rätt i, A och O är tålamod och uthållighet. De flesta orkar inte lägga den tid som krävs och man ger därför upp, som du säger, innan man hinner börja tjäna några pengar.

      Personligen tjänar jag tillräckligt bra för att känna att det är lönt och det gör att jag motiveras till att arbeta ännu hårdare. Det är bara synd att dygnet inte är 48 timmar istället för 24 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *