Minimal finansiering

26 feb
minikredit

Det är lätt att hamna i en sits som kräver ett extra tillskott av pengar. Både mindre och större olyckor hör livet till och vi upplever alla toppar och dalar under en livstid. Oförutsedda händelser där något går i sönder … Read More »

Svensken lånar som aldrig förr

12 dec
Allt mer valuta är under omsättning i Sverige, men stora delar av dessa tillgångar är egentligen lånade pengar från banker och kreditgivare

Svenskarnas skuldbörda är sedan länge på gränsen till vad man klarar av. Men i motsats till Europas sydligare länder där länderna har gigantiska statsskulder, är skuldsättningen bland oss nordbor fördelad över befolkningen. Tydligt är att något hänt med vår inställning … Read More »

Lånbolaget

7 dec
Låna upp till 50000 kr genom Lånbolaget

Lånbolaget lån utan säkerhet Lånbolaget är ett relativt nytt varumärke på finansieringsmarknaden  Företagsgruppen utgör en del av det väletablerade Selene finans AB som är en seriös aktör med över 30 års erfarenhet av finansiering och lån. Lånbolaget beviljar lån i storleksordningen … Read More »

Bättre koll på snåriga lånevillkor

26 nov
Få inblick i smslånens snåriga villkor

Kreditvigning via Internet är en marknad som kraftigt expanderat detta år. Detta märks inte minst på det växande antalet långivare. Idag krigar ett stort antal svenska och internationella banker och kreditgivare om svenska låntagare. Detta är naturligtvis bra sett ur konkurrensperspektiv, samtidigt … Read More »