Offert.se – erbjuder kostnadsfri offertförfrågan och gratis offert anbud!

5 jun

Letar du efter prisuppgifter, offerter eller kostnadsberäkningar för olika typer av tjänster, byggvaror, support, byte av fönster eller personalrekrytering?  Offert.se är en användbar gratistjänst för dig som vill upprätta en offertförfrågan. På Offert.se är det möjligt för privatpersoner, företag och kommuner att skapa kostnadsfria offertförfrågningar och få gratis offerter från svenska hantverkare och företag inom i stort sett alla yrkesområden.

Beställa flera offerter minimerar dina kostnader

Det finns flera tillfällen och situationer i livet då vi kan komma att behöver anlita externhjälp från specialister och företag. Genom att upprätta en offertförfrågan kan du erhålla kostnadsförslag och tidsuppgifter för arbetet. För att minimera kostnaderna är det viktigt att jämföra olika företags tjänster med varandra, genom att göra flera offertförfrågningar får du även möjligheten att bilda dig själv en uppfattning om det aktuella prisläget.

Offert.se underlättar din offertförfrågan och du sparar tid!

Hur går man då bäst tillväga för att erhålla prisuppgifter, kostnadsförslag och tidsuppskattningar för olika typer av tjänster och arbeten? Internet är i särklass det smidigaste viset att göra detta och offert.se är en mycket smidig tjänst för detta ändamål. Den främsta fördelen med att begära offerter via nätet, är att allt sker i skrift, vilket gör det betydligt lättare att ge företagen en klar bild över det arbete eller den tjänst du vill begära in. En annan är att tjänster som offert.se redan upprättat en omfattande databas med ett register över bra, kunniga och effektiva företag inom en mängd olika nischer, varför de enkelt kan erbjuda dig offerter från de mest relevanta företagen.

Givetvis går det att på eget bevåg kontakta enskilda företagare, förklara vad du önskar av dem, och be dem att göra en kostnadsberäkning för uppdraget, Men att ringa runt till flera olika företag och begära offerter, är både tidskrävande och bökigt både för dig och för företagen i fråga. Med en webbtjänst som offert.se kan du ägna din tid åt din verksamhet och automatiskt erhålla offerter från de mest lämpade kandidaterna för uppdraget.

Så fungerar offert.se

Det är mycket enkelt att använda offert.se. När man anländer till sidan finner man omgående denna ruta (se bild nedan), där man matar in alla uppgifter för de uppdrag man önskar göra en offertförfrågan.

Det går mycket enkelt och smidigt att skapa offertförfrågningar via offert.se

Som ni kan se genom att titta på bilden, önskar denna användare begära en offert inom området Data & IT, men det går att skapa offertförfrågningar för företag inom alla följande områden:

 • Städning
 • Flytt & Transport
 • Bygg & Renovering
 • Tomt & Markarbeten
 • Fastighet
 • Arkitekt & Inredning
 • Bokföring & Juridik
 • Data & IT
 • Mäklartjänster
 • En mängd övriga tjänster
 • Dessutom går det att söka anställning via offert.se.

Efter de att du har valt en lämplig huvudkategori och underkategori, väljer du län och kommun. Sedan kommer den kanske viktigaste biten. För att kunna erhålla så exakta och korrekta kostnads- och tidsuppgifter, är det extremt viktigt att du anstränger dig för att skapa en så specifika och utförlig beskrivning av arbetsuppdraget som möjligt. Ovanför beskrivningsrutan ges små kortfattade men ytterst användbara tips, för vad som bör finnas med i din beskrivning av uppdraget. Om du är otydlig med denna beskrivning, kommer eventuellt offert.se inte finna de mest lämpade tjänsteföretagen för ditt uppdrag. De offerter du erhåller återspeglar vanligen hur väl du lyckats specificera den tjänst du önskar få hjälp med.

När du väl skapat din offertförfrågan och fyllt i dina kontaktuppgifter är det bara att klicka på knappen ”Offerta mig”, du kommer sedan inom kort erhålla prisuppgifter och kostnadsförslag från sex företag som matchar din förfrågan. Offert.se ger endast dessa sex företag tillgång till dina uppgifter och din beskrivning. Du kan sedan själv ta ställning till vilket av dessa företag som passar dig bäst och om du inte hittar en lämplig kandidat bland dessa sex, har du alltid möjlighet att skapa ytterligare förfrågningar.

En del av Offerta ab

Offert.se är en del av det välkända och väletablerade Offerta AB som är ett företag som erbjuder gratis offertförfrågningar inom nästintill alla yrkeskategorier. Bolaget drivs med visionen att underlätta för dig att hitta bra tjänster och företag utan kostnad. Likaså vänder sig bolaget till dig som företag och fungerar likt en bro mellan dig och dina kunder. Svenska företag med giltig F-skatt kan enkelt ansluta sig till sidan och få kontakt med tusentals potentiella kunder. Du kan läsa mer om bolaget Offerta AB på denna sida.

Bolaget har fått goda omdömen och bra betyg bland annat på Reco.se där sidan fått 4.2 av 5 möjliga. Du kan läsa kundrecensioner och kommentarer kring Offerta här eller kan du skapa en offert hos offert.se nu!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *