Bingo online

Den som är intresserad av att tjäna pengar och är villig att testa bingo på nätet, bör ta vara på några av de många generösa erbjudande om gratis bonusar som de flesta bingosidorna erbjuder nya spelare.

Intresset för att spela bingo online har fullständigt exploderat de senaste åren. Men det är inte i första hand i bingohallarna som det spelas, digitaliseringen av vår tillvaro har lett till att allt fler bingosajter växt fram på internet.

OnlinebingoFakta om bingospelet
förmodligen är maria bingo den mest populära bingosidan bland svenskarna på nätet En given favorit bland många av de garvade bingospelarna på nätet är Maria bingo. Här har du möjlighet att spela bingo online i en hemkär och gemytlig miljö. Allt är på svenska och det finns rikliga vinstchanser! Nästan alla som provar på bingohallen fallar pladask för den underbart trevliga stämmingen. Det finns alltid många spelare inne och möjligheterna att vinna pengar är goda! Läs mer om Maria Bingo här.
Provat på Bella bingo svenska spelrum Bella Bingo är ett populärt bingorum med internationellt speltillstånd i Curacao. Välj spelar spännande spelvarianter och ta del av unika kampanjer. Ingen nedladdning behövs och det är lätt att komma igång och spela. Du kan använda kreditkort eller direktinsättning för att föra över pengar och få dina vinstpengar utbetalda. Bonus erbjudande: 100 kr gratis spelpengar vid registrering dessutom får VIP-spelare får 20% bonus på varje insättning!
Hos caliber bingo hittar bingospelaren allt han eller hon behöver för en lyckad spelkväll! Vad sägs om utmärkelsen Sveriges roligaste bingo online? Det är nämligen just det epitet som spelsidan Caliber bingo givits. Med flera spännande riktade erbjudande och kampanjer har Caliber bingo verkligen lyckats rota sig som en trevlig och spännade digital spelsajt. Registera dig hos Caliber Bingo och få 50 kr gratis att spela för, dessutom erbjuds du hela 200% i insättningsbonus! Läs mer om Caliber Bingo här.
För den som verkligen uppskattar bingo är MamaMia något av ett mecka, nya spelare erbjuds att ta del av flera trevliga kampanjer och bonsuar I strävan på att bli Nordens mest älskade sida för internetbingo har MamaMia bingo verkligen satsat på den socialfaktorn i bingospelandet. Det handlar inte bara om att vinna pengar, det skall vara kul också! Det är svårt att inte känna sig hemma på MamaMia Bingo, som ny medlem välkomnas du dessutom med en gratis spelbonus på 80 kr och sätter du in egna pengar får du 100% bonus på dessa också!
Lyckobingo.com är en bra sida för både nybörjare och experter på bingo online Svenska Lyckobingo.com är en uppskattad bingosida online, men många aktiva spelare. Sidan erbjuder hela fem stycken olika bingorum. Bra vinstmöjligheter och fin fina bonusar för nya spelare. För att komma igång med att spela bingo erhåller alla nykomlingar 60 kr helt gratis. Alla potentiella vinster som genereras genom dessa pengar är dina att bruka. Väljer du att sätta in egna pengar matchar Lyckobingo dig med en 100% bonus, vilket gör att du kan erhålla upp till 1250 kr som kan används för att spela bingo på nätet. Säkra transaktioner upprättas enkelt och kan göras med VISA eller banköverföring.

Det finns ett stort antal olika etablerade spelrum för bingo på nätet, ovan finner du en sammanställning av ett antal utvalda svenskspråkiga spelrum. Nya spelrum tillkommer regelbundet, så se till att göra kontinuerliga återbesök till denna sida eller spelabingo.org så att du får del av alla nya erbjudanden.

Spela bingo online några saker du bör tänka på

Det är  både roligt och stimulerande att spela bingo tillsammans med andra människor på internet. Många ser bingo som ett trevligt avslappnings nöje med spännande möjligheter till pengavinster. Något som de flesta uppskattar med bingo online är dess tillgänglighet, det går i stort sett alltid att hitta ett aktivt spel oavsett tid på dygnet.  Dock bör man vara uppmärksam på att bingo  slukar en hel del tid och är vanebildande.

Innan du börjar spela bingo på nätet är det viktigt att du försäkrar dig om att spelhallen du väljer är seriös och tillförlitlig, vissa mindre spelsidor är notoriskt ökända för att bedra sina medlemmar och använda maffialiknande-metoder. De spelhallar du finner på denna sida har alla fått väldigt goda kundomdömen och är naturligtvis fullständigt säkra att spela på .

Vi vill även påminna om att bingo är ett lyckospel, vilket innebär att du som spelare inte kan påverka resultatet och därför endast slumpmässigt kan vinna. Som vid alla typer av slumpspel är det viktigt att enbart betrakta spelet som förströelse och underhållning, använda därför enbart pengar som du inte behöver i ditt dagliga leverne, när du deltar i bingospel.

Upplever du att lusten att spela är svår att bemästra eller att du lägger mer pengar på bingo än du egentligen vill kan du få hjälp på spelberoende.se samt på stodlinjen.se de kan se till så att du kommer tillrätta med med dina problem.

Vem spelar bingo på nätet?

Det finns något av ett stigma kring bingo vilket säger att merparten av de som ägnar sig åt detta spel är kvinnor i övre medelåldern. Även om detta delvis stämmer, är det långt ifrån hela sanningen. Bingo på nätet har idag väldigt spridd målgrupp, med såväl kvinnliga som manliga deltagare och ifrån alla ålderssegment.

Så får du maximalt av din gratis bingo bonus

Det bästa tipset för dig som vill komma igång med bingo är att utnyttja alla de många olika bonusar som spelbolagen erbjuder nytillkomna medlemmar. Många bingosidor ger dels en fast summa pengar i form av en gratis startbonus samt en procentuell bonus som baseras på hur mycket pengar du sätter in på ditt spelkonto vid den första transaktionen. Vanligast är att bingohallen matchar din insättning med en 50-200% på dina insatta medel, i regel har spelbolagen ett tak för hur stor bingobonusen kan bli.

För att utnyttja dessa välkomsterbjudande fullt ut bör du därför se till att sätta in det största möjliga tillåtna bonusgivande beloppet när du upprättar ditt konto. Genom att göra får du ut maximalt av varje kampanj du tar del av. Ett annat knep för gratis bingopengar är att teckna medlemskap hos flera olika bingohallar, när du blir medlem på flera olika ställen, får du samtidigt del av många olika erbjudanden, tillvarata alla dessa!

Hur spelas bingo på internet?

I mångt och mycket ser det populära sifferspelet likadant ut i sin digitala form som i bingohallarna runt om i Sverige. Bingo är ett enkelt spel som går ut på att man skall få en komplett sifferföljd, den som först lyckas komplettera sin rad fullständig vinner. Innan dragningarna påbörjas kan den som vill spela bingo köpa kort bestående av 5 x 5 rutnät med ett totalt antal av 25 rutor. När du spelar onlinebingo kan 75 eller 90 möjliga nummer förekomma och vinnaren dras i alla ritningar. Varje sektion har nummer som skall paras ihop med bokstäver.  När spelet på börjas drar en person slumpade kort eller bollar, på dessa står en siffra, när du spelar bingo online görs dragningarna automatiskt av en dator. Syftet med bingo är att vara den första att få fem nummer i rad, horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

En video om hur man spelar spelet:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *