Skaffa dig en gratis blogg genom någon av dessa sajter

10 nov

Det finns en hel uppsjö av sidor som erbjuder gratis bloggar. Här hittar du en lista med några av de populäraste. Vårt senaste tillskott är Blogroom.se som är helt gratis + att du har möjligt att tjäna pengar på din blogg. Om du är ute efter en gratis hemsida rekommenderar jag dig att skaffa en genom n.nu.

De två största gratisbloggarna i världen

Blogspot
Blogspot.com ägs numera av Google och är en av världens största bloggnätverk. På blogspot.com kan den som har ett Google-konto öppna obegränsat antal bloggar. Sidan är reklamfri och du har möjlighet att själv lägga in annonser på sidan för att tjäna extra pengar genom din blogg.

WordPress
wordpress.com kan du skaffa dig en gratis blogg baserad på världens mest använda CMS WordPress. Det kostar inget att använda wordpress.com men priset du får betala är att bloggen har vissa begränsningar.

Svenska kostnadsfria bloggar

Blogg.se
Blogg.se erbjuder helt dig att starta en eller flera gratis bloggar. I dagsläget är sajten en av Sveriges största gratisbloggar. Det är enkelt att registrera sig och komma igång att blogga. Sidan visar en del annonser på din blogg för att finansiera sin verksamhet.

Bloggie.se
Hos Bloggie.se (har stängt ner) kan du helt utan kostnad starta en egen blogg inom valfritt ämne, Bloggie använder sig av CMS-systemet WordPress.

Bloggplatsen.se
En av de populäraste gratis bloggarna i Sverige är Bloggplatsen.se. Systemet är stabilt och bloggens funktionalitet är mycket god.

Bloggo.nu
På sidan Bloggo.nu kan du skaffa dig att skapa en smidig och bra gratis blogg.

Devote.se
Sveriges främsta blogg-community för modebloggare heter Devote.se, på denna webbsajt kan den som vill gratis dra igång en blogg och dessutom bli en del av den jättelika communityn.

Svenskablogg.se
Bloggsidan svenskablogg.se (numera nedlagd) är en av få svenska gratisbloggar som erbjuder möjligheten att tjäna pengar på din sida. Dessutom är sajten mycket användarvänlig.

Gratis bloggar genom tidningssajter

Aftonbladet
Blogg.aftonbladet.se är den Svenska kvällstidningen Aftonbladets mycket uppskattade bloggportal. Här kan vem som helst öppna ett konto och börja skriva en egen blogg utan dolda kostnader. Uppdatering det går inte längre att skapa nya bloggar genom denna sida.

Metroblogg
Tidningen Metro har ett eget bloggnätverk, på sidan metrobloggen.se (nedlagd) kan den som vill öppna upp en egen blogg som är helt befriad från störande annonser till en kostnad av 0kr.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *