Unionen fackförbund med bra inkomstförsäkring för tjänstemän

30 sep

Under 2012 har Unionen fackförbund bedrivit en intensiv värvningskampanj för att locka privatpersoner, arbetare, studenter och egenföretagare nya bli medlem i facket. Det har lett till att rörelsen expanderat kraftigt sedan starten 2008 och idag är man störst i Sverige bland egenföretagare samt privatanställda tjänstemän.

Att byta till Unionen fackförbund är bra för den som önskar en förmånlig A-kassa med inkomstförsäkring som garanterat ger dig mer pengar kvar av din lön. Med lönegaranti på 80% av lönen och 150 dagar ersättningstid är Unionen inkomstförsäkring är bland det bästa extra lönegarantierna som går att hitta på marknaden.

Utöver ekonomiska fördelar ger Unionen bra rådgivning, studiestöd samt en rad andra medlemsförmåner. Medlemmar av detta fack har även möjlighet att träffa och samtala med en coach, som kan ge dig perspektiv på yrkesval och din personliga framtid. Skulle du hamna i någon form av juridisk-tvist, tillhandahåller fackförbundet professionellt hjälp, stöd och vägledning.

 

 

Bättre villkor för den som byter fackförbund till Unionen

Idag är det många som väljer att byta fackförbud då de inser att villkoren varierar kraftigt mellan olika arbetarrörelser. I en tid då många av facken förlorar medlemmar fortsätter folk byta till Unionens organisation. Idag har detta fackförbund lyckats tillskansa sig ett stort inflytande på arbetsmarknaden där styrkan sitter i det stora medlemsantalet.

Dessutom upplever många att Unionen ger dem många medlemsförmåner med mycket bra villkor.
Medlemsförmåner:

  • Inkomstförsäkring som gör att du behåller betydligt mycket mer av din lön.
  • Hjälp vid löneförhandling samt rådgivning om personligt löneläge.
  • Tillgängliga ombud som kan konfereras vid undringar av allehanda slag.
  • Gratis livsförsäkring samt möjlighet att teckna fler förmånliga försäkringar.
  • En tydlig och mycket matnyttig hemsida.

Unionen – En inkomstförsäkring utöver det vanliga för mer information och fullständiga avtalsvillkor samt kostnader.

Om Fackförbundet

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund.
Organisationen har över 500 000 medlemmar, varav mer än 30 000 förtroendevalda på över 65 000 arbetsplatser. Unionen utgör en del av TCO – Tjänstemännens Centralorganisation och är ett fackförbund där alla tjänstemän på en arbetsplats i den privata sektorn kan vara medlemmar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *