Betsson

21 maj

Betsson driver en bra, stabil och uppskattad bingohall på nätet År 2007 skapades möjligheten att spela Bingo hos Betsson. Sidan är omtyckt och mycket seriös. Det trevligaste med Betsson Bingo är att sidan är fylld till bredden med roligheter och spännande spel samt extravinster och väldigt bra bonusar. Därutöver har spelrummet en mycket god gemenskap.

Betsson ställer höga krav på sig själva och utlovar fullständigt korrekta och säkra transaktioner och spel, vilket känns betryggande. På Betsson Bingo kan du spela dygnet runt alla dagar i veckan och det finns alltid några góa bingo-vänner att chatta och socialisera med. Det finns egentligen inte mycket negativt att säga om Betssons bingosida, man håller vad man utlovar och spelarna som vistas i detta spelrum är allmänt trevliga.

Bonus och vinster

Betsson Bingo erbjuder hela 100% i bonus på de första 300 kr du sätter in, dessutom får du 50kr helt gratis! Sätter du in 300kr kommer du få den maximala bonusen på 350kr, vilket innebär att du har hela 650kr att spela för.

Betsson är en registrerad verksamhet med licens att bedriva spelverksamhet på Malta, det innebär att alla vinster är fullständigt skattebefriade! Det är även möjligt att få alla dina vinster utbetalda direkt ditt bankkonto.  Luta dig tillbaka och låt dig förföras av Betsson Bingo!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Replies to “Betsson

  1. Jag spelar ofta via Betsson, och kan bara säga att jag gillar deras sida, bra upplägg och spelvänligt. Kan bara rekommendera. missa inte att utnyttja deras bonus;-)

    • Det har du helt rätt i och jag är helt övertygad om att de kommer ha en massa fina erbjudande nu inför EM-slutspelet i fotboll. Är man inte redan medlem på sidan, så är det ett bra tillfälle att passa på och bli det nu, skulle jag vilja påstå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *