City network kan mycket väl vara Sveriges bästa webbhotell

1 okt

Under 2012 firade Sveriges kanske bästa webbhotell 10 år genom att bjuda på sina kunder på billiga domäner. Även om den kampanjen är förbi, betyder det ingalunda att Citynetwork fortsätter att göra ett förträffligt arbete med att erbjuda billiga webblösningar.

Om du saknar webbhotell sedan tidigare har du möjlighet att skapa ett hos City Network och du betalar då endast 10 kr i månaden första året. Detta är ett ypperligt tillfälle att spara pengar och starta upp din egen vinstdrivande verksamhet på internet.

Aktuella erbjudanden hos City Network just nu:

  • Nedsatt pris på webbhotell till 10 kr / mån
  • .Info domän för endast 24 kr / st
  • .Mobi domännamn 37 kr / st

Läs mer på Citynetwork.se , klicka här!

Produkt Antal domäner Utrymme Trafik Kostnad per mån
Standard Obegränsat 500 GB 5000 GB 10 kr
Domänpaket Obegränsat 250 GB Ingen uppgift Ingår med domän
Dedikerad Uppgift saknas 1000 GB 640 GB Från 795 kr
VPS Cloud Uppgift saknas 20 GB 1000 GB Från 18 öre / per timme

Hostingföretaget City Network är en klar utmanare till titeln: bäst webbhotell i Sverige.  Sedan starten 2002 har bolaget inte bara lyckats etablera sig på den svenska markanden, man befinner sig i den absoluta framkanten vad gäller teknologi, kunnande och service.

City Network en omtyckt host

I dagsläget har City Network omkring 15 000 aktiva kunder, bestående av både privatpersoner och företagare. De senaste åren har sett en stadig till strömning av nya kunder. Fler och fler upptäcker och gläds åt de förmånliga villkor som webbolaget erbjuder. Dessutom är City Network bland de billigaste alternativen på Internet.

För att vara en så kallad shared hosting, det vill säga ett webbhotell där flera olika kunder delar på ett och samma lagringsutrymme samt ip-adress, får City Network genomgående mycket goda kundomdömen. Som webbhotellkund med baskonto hos City Network erbjuds du ett billigt webbhotell med fritt antal domännamn, hela 250 GB lagring och en trafikmängd på 5000 GB varje månad.

Webbhotell för alla

City Network är ett webbhotell med plats för alla kategorier av människor och verksamheter. Här ryms och samsas etablerade proffsföretag med privatpersoner och hobby webmasters.

Bolaget kan erbjuda blixt snabba server-lösningar som motsvarar alla de krav som en konkurrensutsatt marknad tvingar fram. Men man ger även den enskilda individen möjlighet att skapa sig ett digitalt utrymme på webben.

Oavsett om du vill skapa en webbplats i PHP, ASP eller HTML, har du möjlighet att få din webbsidehosting genom City Network. Också den som saknar kunskaper inom programmering och HTML-kodning, kan enkelt sätta upp en blogg eller enklare hemsida. I den användarvänliga kontrollpanelen (c-panel) kan du med ett fåtal klick skapa en WordPress eller Jomala installation på din domän.

God tillgänglighet

Med 99,9 % uptid (av engelskans uptime) tillhör City Network de absolut mest tillgängliga webbhotellen online. Vid frågor, funderingar eller teknisksupport kan du enkelt vända dig till kundtjänst som snabbt och villigt besvarar dina funderar och försöker hjälpa dig om problem uppstår.

Om bolaget

År 2002 startades City Network av ett par entusiastiska personer som har enorm erfarenhet från drift av it-lösningar. Grundarna av City Network har tidigare byggt upp ytterligare ett större webbhotell i Sverige. Denna entusiasm och kunskap för drift har guidat City Network att nå stort förtroende från tusentals Svenskar varje dag. Över 100 miljoner sidor levereras från City Network dagligen.

Med över 15 000 kunder runtom i hela Sverige är City Network en av de absolut ledande webbhotellen. Företaget driftar allt från enklare hemsidor till stora system om hundratals servrar där vi som experter hjälper med redundans, säkerhet och prestanda. City Network är även ombud och registrar för ett antal toppdomäner som till exempel .se-domänen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *