Crystone webbhotell

30 jan

CrystoneDen som går i tankar att skapa en egen hemsida eller en företagswebbplats gör klokt i att ta vara på Crystones aktuella erbjudande. Just nu erbjuder nämligen Crystone webbhotell och hostning med mer än 75% rabatt. Det innebär att du endast betalar 9 kr i månaden under det första året för Standard paketet. Erbjudandet är tidsbegränsat och under sommaren så om du vill ta del av kampanjen måste skynda dig!

 

Alla aktuella kampanjer samt specifikationer:

Produkt Antal domäner Utrymme Trafik Kostnad per mån
Standard paket Obegränsat 250 GB 5000 GB 15 kr 9 kr
Crystone Pro Obegränsat Obegränsat Obegränsat 30 kr 19 kr
Dedikerad Uppgift saknas 500 GB 640 GB 795 kr
VPS Mini Uppgift saknas 15 GB Uppgift saknas 99 kr

Crystone webbhotell har gått från att vara ett starkt ifrågasatt bolag till att idag vara ett populärt och ett välfungerande hostningbolag. Mängder av välkända svenska företag använder sig av leverantören i sin dagliga onlineverksamhet, några exempel är Swedbank, Tele2 och Stockholms läns landsting.

Under de senaste åren har Crystone varit måna om att uppdatera sin serverpark för att klara av att ge kunder snabbhet, stabilitet och flexibilitet. I dag ligger bolaget i framkanten band webbhotellen sett till både teknologi och kunnande. Om du har några frågor eller skulle drabbas av problem av något slag finns supportpersonal tillgänglig dygnet runt 365 dagar om året. Crystone strävar efter att ha Sveriges bästa support.

Om bolaget

Crystone är idag ett av nordens ledande tjänsteföretag inom webbhotell och hosting, med rötter och huvudkontor i Stockholm.  Webbolaget har även lokalkontor i Miami, USA och Manchester, England.

Crystones kunder finns över hela världen och består av såväl privatpersoner, föreningar och företag. Med 15 års erfarenhet i branschen fokuserar bolaget idag på att leverera ett brett urval av mogna och attraktiva produkter, tjänster och hög service.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Replies to “Crystone webbhotell

    • Hej Christoffer, panelen har jag inte haft några problem med. Däremot var jag tvungen att ställa in mitt FTP-program så att den endast laddar upp en fil i taget, annars hängde sig min klient.

      En nackdel med Crystone jämfört med andra webbhotell som jag har är att man endast kan installera en wordpress-installation automatiskt från panelen, resten får man lägga till manuellt via FTP. Lite extra trix med andra ord, men när väl installationen är på plats är det bara att köra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *