Fem inkomstbringande affärsidéer för webben

26 mar

Den svåraste biten med att komma igång och tjäna pengar brukar man säga är att hitta en god idé, som är både lönsam och genomförbar. Av denna anledning är det inte ovanligt att entreprenörer och näringsidkare håller hårt i sina affärsidéer.

Bland de som ägnar sig åt internetmarknadsföring via nätet har hemlighållande närmast kommit att bli en dygd, anledningen till detta är självfallet att man i möjligaste mån vill undvika konkurrens från andra marknadsutövare.

I detta inlägg tänkte jag gå mot strömmen en aning och dela med mig av ett par goda affärsidéer som jag är nästan säker på att skulle vara lönsamma att realisera på Internet.

1. Sälj och förmedla blomsterarrangemang, där kunde själv har möjlighet att välja vilka blommor som skall ingå i buketten. Om du inte redan är duktig på att tillverka blomsterarrangemang, är det naturligtvis möjligt för dig att utbilda dig till blomsterknytare.

Lämpligt kan vara att upprätta ett avtal med ett lokalt plantage, då kan du i regel pressa priserna blommorna och följaktligen öka din avkastning.

2. Vi svenskar gillar verkligen vår sprit, inte minst i form av drinkar insuper svenskar alkoholhaltiga drycker. I genomsnitt får vi i oss omkring 9-10 liter ren sprit per år. Vad många inte alltid tänker på är att det är en hel kring-industri till våra alkoholhaltiga drycker. Olika former av bartillbehör säljer som aldrig förr och möjligheterna att tjäna pengar på bar och drink relaterade varor är i regel alltid god.

Det finns stora summor pengar att tjäna på såväl cocktailglas som whiskey-stenar.

3. Lär dig bokföring och skapa en redovisningsfirma för småföretagare och personer med enskild firma eller handelsbolag. I dessa tider är det många som väljer att starta eget och efterfrågan på bokföringskunniga personer är således stor. Många av de större redovisningsfirmorna har fullt upp med att ”ta hand om” sina större klienter, vilket lämnar en öppning för den som är villig att satsa på mindre företag och enkla verksamheter.

4. Träning och gym är ytterligare en marknad i tiden. Kroppsfixering råder bland kvinnor och män. Det finns goda möjligheter att slå mynt av vårt samhälles ytlighet. Protienpulver är både lättsålt och lönsamt. Gymgrossisten som utgör en del av The CDONgroup har under många år tjänat pengar på att sälja olika typer av gym-produkter och kosttillskott via nätet. Men egentligen krävs det väldigt lite för att komma gång och sälja protienpluver på eget bevåg. Visserligen är konkurrens väldigt hård, men den som överlever kan bli rik. En annan möjlighet är att arbeta som affiliate för redan etablerad verksamhet, i regel tjänar du då mellan 10-15% på den totala köpesumman.

Jag hoppas att du funnit en eller flera av mina affärsidéer användbara och att du tjänar pengar på dessa idéer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Replies to “Fem inkomstbringande affärsidéer för webben

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *