Fler besökare

19 nov

Denna text är del 9 av 12 i serien hur man lyckas som affiliate. Vår artikel handlar denna gång om besökare

Du har nu en färdig informativ sida med mycket innehåll och med relevanta inlänkar. Dina Adsense-annonser och affiliatelänkar är på plats. Din sida är redo att börja dra in pengar. Den avgörande faktorn nu är, hur många besökare kan din sida locka till sig.

Vid det här laget bör sökbotarna hos de stora sökmotorerna Google, Bing och Yahoo ha hittat till din sida. Din placering i sökregistert beror på vad dessa bottar “tycker” om din sidas struktur och innehåll. Du kommer märka att antalet besökare blir allt fler i takt med att du klättrar i sökresultaten. Särskilt viktigt är det att ranka bra i Google efter som merparten av alla sökningar i världen idag gör via denna sökmotor.

Efter ett antal månader online är det möjligt att 100-talet unika besökare, vallfärdar till din sida, av dessa gillar förhoppningsvis en del av de läser och väljer att återvända till din hemsida.

Tips på hur man får fler besökare

  1. Skaffa fler länkar till din sida, det ökar inte bara på antalet genvägar till din sida utan hjälper även dig att klättra i sökmotorerna.
  • Gör reklam för din sida, använd socialmedia som Twitter och Facebook för att gör din sida känd för omvärlden.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *