Fler bra tjäna pengar tips på nätet

2 apr

Ju fler tips desto bättre, eller vad säger ni? Varför nöja sig med salladsbordet när det finns en hel buffé att ta plocka från? Idag tänkte passa på att tipsa er alla om en av mina kollegor eller konkurrenter (beroende på hur man väljer att se det) inom tjäna-pengar-på-nätet-branschen. Om du inte redan känner till Rasmus sida om att tjäna pengar på internet, är det förmodligen hög tid att bege dig dit!

Skälet till att jag väljer att “promota” just denna denna sida beror dels på att webbsidan uppdateras väldigt regelbundet, vilket gör att du kan förvänta dig att nya tjäna pengar tips lagts till varje gång du besöker sidan, och dels på grund av att det som skrivs ofta är vettigt, välformulerat och intressant. Som kronan på verket, tycks Rasmus (även om jag ingalunda känner honom personligen) vara en trevlig person som mer än gärna tar sig tid och besvara de kommentar som skrivs på sidan.

Skall jag vara ärlig är sidan en av få, inom  nischen, som jag regelbundet besöker och faktiskt läser. Själv har jag fått nys om en del tips genom webbplatsen och det känns kul att det inte bara är statiska hemsidor, utan synbar aktivitet, som toppar Google när man söker efter tjäna pengar tips på nätet. Jag hoppas att Rasmus fortsätter i samma anda och även fortsättningsvis publicerar nya intressanta artiklar och inlägg om hur man tjänar pengar med hjälp av internet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Replies to “Fler bra tjäna pengar tips på nätet

  1. Jag tackar så mycket för omnämnandet och att du gillar vad jag skriver 🙂

    Det har blivit lite mindre uppdateringar på sistone men det har sina goda skäl. Är nämligen på väg att flytta till en annan lägenhet så det tar lite av min “bloggtid” kan man säga.

    Just nu håller jag på att samla in ideèr till framtida inlägg så håll ögonen öppna 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *