Maria Bingo

20 maj

Maria Bingo är en verkligt populär spelsida på internetMaria Bingo är en av de mest tongivande bingohallarna i Europa. Sidan startades 2006 och blev snart en favorit bland spelarna, idag är Maria Bingo omåttligt populär i Sverige och flera andra EU-länder. Sidan har ett stort antal dedikerade bingospelare, men om du är helt ny på bingo – misströsta icke! – det här är en mycket vänlig sida där nybörjare och gamla rävar trivs sida vid sida. Spelrummet har dessutom rykte om sig att ha en av de bästa supporttjänsterna på marknaden, vilket gör det lätt att trivas och att spelare återkommer gång på gång.

Erbjudande: Gratis bingopengar att spela för – klicka här för att besöka Maria Bingo direkt!

Sidan är logiskt uppbyggd så det är lätt att komma igång. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto med dina personligauppgifter och sedan är det bara att köra igång. Du behöver varken hämta hem eller installera någon mjukvara, vilket är otroligt smidigt!

Att Maria Bingo är ett mycket uppskattat och omtyckt spelrum, blir fullständigt uppenbart för den som någon gång besökt sidans chatt. Eftersom många spelare väljer att återkomma till sidan, finns det många trevliga ”stammisar” som gärna socialiserar med dig. Alla de frågor du kan tänkas ha om bingo kommer du att kunna få besvarade där, om du misslyckas med att hitta ett svar någon annanstans.

Skulle du mot förmodan tröttna på att spela bingo eller om du bara vill ta en liten paus, finns det väldigt många andra roliga spel på sidan, du hittar t.ex. spelautomater, blackjack, videopoker och en mängd andra klassiska casinospel på sidan.

Förtjänstfull bonus hos Maria Bingo

På Maria Bingo kan du använd dig av vanliga gamla hederliga svenska kronor och Maria lovar att matcha din insättning när du gör ditt första köp. Om du sätter in 200kr kommer du då få 200kr gratis i bonus, sätter du in mer pengar får du en ännu större bonus. Viktigt att känna till är att du inte kan ta ut bonuspengarna från ditt konto, däremot kan du självfallet kvittera alla eventuella vinster som du gör på dina bonuspengar.

En lista med trevliga spel hos Maria Bingo

  • Nova Max 8 – Spela med maximalt 8 bitar och mycket stor vinstpotential.

 

  • Mini Bingo – Minsta spelet med en “liten-jackpot” på 800 kr.

 

  • Frukost Bingo – Skippa sovmorgonen och spela bingo mellan 6-9 . Inköp kostar 10 kr.

 

  • Midnight Bingo – Svårt att sova? Spela bingo varje midnatt  middagstid mellan 00-06.

 

  • Variant Bingo – Klassisk Bingo när den är som bäst. Pris per styck är 20 kr.

 

  • Scandinavian Super Bingo – För dig som suktar efter den stora vinsten. “Mega-potten” börjar på hela 20 000 kronor. Pris per styck är 20 kr.
  • Lunch Bingo – Skippa maten och prova på lunch bingo eller varför inte äta samtidigt. Varje dag mellan 11-14.
  • JP60 SEK 1000 – Special som Maria kör när hon vill öka spänningen och ge bingospelarna det där lilla extra pirret i magen.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *