Tjäna pengar med Adtraction affiliatenätverk!

4 apr

Att tjäna pengar som affiliate är något som jag skriver om med jämna mellanrum på denna sida. Det finns flera goda skäl till varför man, enligt min mening, bör ta chansen och tjäna pengar som affiliate. Ett av de främsta skälen till varför jag uppskattar affiliatemarkandsföring så mycket, är att man själv kan välja exakt vilka företag man vill marknadsföra. Det säger sig nästan självt, att det inte är särskilt svårt att göra reklam för företag vars tjänster och produkter man själv uppskattar.

Ett affiliatenätverk som jag personligen av flera skäl kommit att uppskatta är Adtraction. Mitt intryck av Adtraction är att man är väldigt seriös och mån om sina affiliates, dessutom arbetar man aktivt för att förbättra och utöka sin kundkrets. Bland Adtractions affiliateprogram återfinns några av Sveriges mest tongivande företag så som SEB Banken, Bonnier, Boxer, Byggmax och Linas Matkasse samt ett stort antal välkända mode- och klädbutiker som t.ex. Halens, Cellebs och Stayhard.

I mitt eget arbete som affiliate använder jag mig av Adtraction på flera olika sidor med gott resultat. En av de sidor som gjort att jag tjänat pengar med hjälp av affiliatenätverket Adtraction är vinterjacka.org. Sidan startade jag så sent som i höstas men har ändå hunnit tjäna in del pengar via Halens, Seglarshoppen, Outnet, Cellebs, Hollywood och Bra Barnkläder för att bara nämna några.

Adtraction har en enkel, snygg, tydlig och inte minst logiskt uppbyggd hemsida, vilket gör det lätt för dig som affiliate att hitta de program du söker. Du kan själv bestämma om du vill använda dig av textlänkar eller bildbanners för att marknadsföra företag, webbutiker, produkter och tjänster.

Väljer du att använda dig av textlänkar, kan du även välja att skapa så kallade “djuplänkar” vilket innebär att du kan skapa en länk som leder direkt till den produkt som du vill göra reklam för. Att skapa djuplänkar är nästan alltid att föredra, eftersom dina besökare då hamnar på produktsidan och slipper då själva leta efter produkten. Konstigt nog är det faktiskt inte alla affiliatenätverk som erbjuder möjligheten att skapa djuplänkar men hos Adtraction kan göra detta väldigt enkelt.

Man brukar ofta säga att textlänkar konverterar bättre än bildannonser, men jag skulle vilja påstå att en mix av dem båda hjälper dig maximera dina intäkter via affiliatemarknadsföring. Det finns i huvudsak två olika slags bildannonser du kan använda dig av när du annonserar med hjälp av Adtraction. Dels finns det traditionella banners och dels finns ett inbyggt verktyg för att skapa egna annonser som går under beteckningen Adtailor. Med hjälp av Adtailor kan du konstruera helt unika annonser och visa endast de produkter som du vill visa för dina besökare. Adtailor är ett väldigt smidigt och enkelt sätt att marknadsföra produkter. Nedan ser du ett exempel på hur resultatet kan se ut.

Enkelt att marknadsföra med hjälp av affiliatenätverket adtractions redskap adtailor

Ytterligare en unik fördel med Adtraction som affiliatenätverk är att de erbjuder sina medlemmar något som de valt att kalla, “sekundär provision”. Detta system innebär att om du som medlem hos Adtraction värvar en ny medlem till sidan, kommer få en viss procent av de intäkter som dina rekryterade affiliates sedan tjänar. Detta är en mycket trevlig bonus och en fullständigt passiv inkomst som inte kräver någon ytterligare motprestation från din sida.

Att bli medlem hos Adtraction kostar inget och du förbinder dig inte på något vis. Adtraction är ett av de bolag som jag uppriktigt kan rekommendera den som är intresserad av att tjäna pengar som affiliate att bli medlem i. Om du har några frågor eller funderingar angående Adtraction eller redan är medlem och vill berätta om din upplevelse av att arbeta med detta affiliatenätverk, får du väldigt gärna dela med dig och skriva en kommentar!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Replies to “Tjäna pengar med Adtraction affiliatenätverk!

 1. Hej
  Jag har en fråga:
  Jag vill veta om en man Kan bero på denna typ av arbete som heltidsarbete, på annat sätt, kan du berätta vad man kan tjäna från detta företag om det var heltidsjobb
  tack på förhand

  • Hej Yasser, Det går att tjäna allt mellan 0 – 100 000-tals kr i månaden. Men det kräver mycket arbete och kanske en del tur att verkligen lyckas. Vilket gör att många ger upp tidigt. Sen är det ingen säker inkomstkälla, det finns många och stora risker med att arbete som affiliate.

   Adtraction är ett seriöst företag som gör det möjligt att marknadsföra väletablerade svenska, norska, finska och danska butiker och företag. Din uppgift blir helt enkelt att marknadsföra deras produkter och tjänster.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *