Tourn – hjälper företag synas på internet och ger bloggare prylar

25 feb

Internet är en marknad under stark tillväxt vilket gör att allt fler handlare väljer att satsa på att etablera sig på den digitala marknaden.  Att synas på nätet blir allt viktigare för både små och stora företag.  I takt med att behovet av onlinemarknadsföring ökar, växer nya marknadsföringsbolag upp. Ett sådant bolag är Tourn. Affärsidéen bakom Tourn.se  är att erbjuda företag annonsering på internet genom sponsradeinlägg. Konkret fungerar det som så att bloggar sponsras med produkter i utbyte mot att de skriver om inlägg på bloggen. Bloggmarknadsföring kan användas för produktplacering och varumärkesbyggande.

Den här artikeln vänder sig både till företagare som vill synas online och bloggare som är intresserade av att få gratis produkter och annat kul.

Vill du förbättra ditt företags synlighet på internet?

Med hjälp av Tourn kan ditt företag få attraktiva annonseringsutrymmen hos bloggare med tusentals läsare. Marknadsföring via bloggare är en extremt effektiv metod och passar den som vill nå ut till många människor snabbt och enkelt.  Klicka här för att annonsera i bloggar!

Blogga och få gratis saker!

Om du har blogg och är intresserad av att recensera och rekommendera produkter för dina läsare, kan du skriva sponsradeinlägg och få produkter och saker som tack för hjälpen.

Om Tourn

Idag har Tourn omkring 2000-3000 anslutna bloggar. Genom marknadsföringskanalen kan företag nå ut till miljontals läsare.  Tourn grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Bangkok, Thailand.

Kontaktuppgifter:

Marcus Lind, CEO

Försäljning & Övriga frågor

Telefon: +66(0)8 382 759 78

E-post: info@tourn.se

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *