Internetarbete är varken hjärnkirurgi eller raketforskning

30 aug

Välkommen till min nya blogg internetarbete! Jag måste börja med att erkänna en sak, min huvudsysselsättning är varken webbutveckling, sökmotoroptimering eller bloggskrivande. Min huvudsakliga sysselsättning är inte kopplad till internet överhuvudtaget. Detta har och kommer emellertid inte hindra mig från att storsatsa på att bygga och utveckla hemsidor och bloggar på nätet.

På den här sidan kommer jag framförallt skriva om hur man kan skapa inkomstbringande hemsidor och bloggar på webben. Själv började jag bygga webbsidor och sajter i vinstdrivande syfte under våren 2011. Mindre än ett halvår senare har jag nu beslutat mig för att skapa denna blogg. På internetarbete.se kommer ni kunna ta del av de erfarenheter och misstag jag redan hunnit få under min korta tid som internetarbetare.

Bloggen internetarbete kommer i första hand fokusera på verksamheter som innebär möjlighet att tjäna pengar på internet, men min avsikt är även att delge er, ni mina kära besökare, så mycket av mina övriga webbkunskaper som möjligt. Jag kanske inte kan hjälpa dig att bli rik men om du inte tjänar lite extra slantar efter att ha följt min blogg och tillämpat mina tips, skall jag äta upp min hatt. Att lyckas bedriva lönsamt arbete på nätet förutsätter nämligen inte enorma kunskaper och tillgångar, det som krävs är tid och mycket vilja.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *