Lär känna Daniel – Åtta snabba frågor

20 okt

Hund eller katt?

Hund, helt klart! Jag är inte särskilt djurintresserad alls egentligen men mitt fd. sambos Chihuahua har lyckats få en plats i mitt hjärta… Katter avskyr jag, möjligtvis på grund av att jag för flera år sedan blivit biten i tårna av katter när jag legat och sovit.

Teknik eller natur?

Teknik helt klart, jag har aldrig gillat naturen eller naturmänniskor av politiska/ideologiska skäl. Däremot är naturen livsviktig för vår existens, men inget som intresserar mig personligen. Jag är inte insatt eller intresserad av precis all typ av teknik, exempelvis är jag en tveksam motståndare till robotik men jag kan gilla mycket annat som t.ex. drönare, Hi-Fi och jag är inte minst IT-intresserad.

Jobba eller slappa?

Både och… jobba hårt för att bygga ett ekonomiskt kapital och slappa i framtiden? Vem vill inte kunna leva på sin ränta!? Jag har höga ambitioner när det kommer till mitt slappande… men ingenting kommer gratis sägs det.

Spara eller slösa?

Historiskt sett har jag varit en hopplös slösare. Man lär sig dock av sina misstag som yngre, idag ser jag mer som en ekonomisk strateg. Investera, inte slösa är vägen för att kunna slösa lite mer frikostigt.

Jag satsar mer och mer på ekonomi, både privat och online. Företagslån är en av flera låneformer som jag storsatsar på som låneförmedlare och blivande entreprenör på internet.

Ordning och reda eller kreativt kaos?

Ordning och reda på datorn, kreativt kaos i sinnet och i min bostad. Folk brukar hävda att jag har en känsla för estetik, något jag kan till vis del hålla med om.

Vad väckte ditt intresse för att tjäna pengar på nätet?

De passiva inkomsterna, förutsättningar att leva väldigt bra, god förmåga att bygga ett stort kapital och kunna få ett bättre liv ur många synvinklar är det som får mig att motiveras idag. Det här med att tjäna pengar på nätet gjorde jag redan under slutet av 00-talet, då lite större summor från Adsense. Idag är det affiliate. Jag kan inte minnas om jag hade någon annan morot just då, det var ganska många år sedan, men antagligen något liknande, eller så såg jag det som en rolig grej helt enkelt.

När lanserade du din första hemsida?

År 2006, i den mån att den kom online och att jag satsade på något seriöst men jag lärde mig XHTML/CSS redan strax efter 90-talet på en kvällskurs på Folkuniversitet.


Jobbar du med något särskilt projekt just nu?
Jag har 10 webbplatser, varav några jag jobbat på i ett par år, och några andra som jag fortfarande håller på att konstruera. Det ett litet urval av dessa webbplatser som har störst fokus just nu och det är inom snabblån, företagslån och casino. Anledningen är just att man kan tjäna mycket pengar inom detta och att jag finner det förhållandevis enkelt och roligt att jobba med.

Ditt bästa tips till den som vill börja tjäna pengar online?

Jag vill faktiskt bidra med ett par stycken tips istället som jag anser att båda är mycket viktiga.

1. Välj något som du är duktig på och något som är väl beprövat t.ex. spela poker, publicera en e-bok, frilansa som programmerare, blogga med affiliate eller börja med e-handel och dropshipping.

2. Var väldigt envis och ge aldrig upp, att man kan tjäna snabba pengar online

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *