Tweaky – Testa webbplatser och tjäna pengar hemma!

6 mar

Ibland besöker jag ams.se, vår kära arbetsförmedling, för att kolla vad det finns för spännande jobb att välja mellan. Detta gör jag av egenintresse, men också för att jag är intresserad av att hålla mig uppdaterad kring vilka typer av internetarbete som finns att välja mellan. Idag hittade jag en spännande annons med rubriken “tjäna extra pengar hemma“.

Arbetet går ut på att du skall fungera som testperson och surfa runt på ett antal utvalda företags webbplatser. Ditt besök spelas in audiovisuellt vilket gör att företagaren sedan enkelt se hur du uppfattar deras sidan. Jag tror definitivt att detta är en tjänst som företagare kan vara villiga att betala för och det är en mycket smart affärsidé som Tweaky tagit fram (den skulle man kommit på själv).

Företag söker personer i alla åldrar och poängterar att arbetet gynnas av olikheter, därav önskar man människor från samhällets alla segment. Enligt jobb-annonsen kommer du tjäna 100kr per test och eftersom varje test tar ca 30 min blir det en inte helt oäven timlön på 200kr. Sen vet man ju förstås inte hur många tester man kan genomföra per dag, läser man lite mellan raderna lär det inte direkt drälla av uppdragsgivare. Formuleringen tjäna extra pengar, skvallrar ju om att det just rör sig om ett extraarbete snarare än en heltidstjänst på nätet.

Om du är intresserad av att tjäna extra pengar hemifrån är detta ett alternativ. Innan du kan komma igång och börja jobba behöver du lämna in ett arbetsprov som du hittar genom att surfa in på tweaky.se.

Jag har själv inte hunnit testa tjänsten, så berätta gärna här vad tyckte om du väljer att prova på Tweaky!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *